PASTA WARZYWNA Z DYNIĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWA BIO 135 g - ALLOS

8,99 zł
Brutto
Ilość

SKŁADNIKI
dynia* (46%), marchew* (14%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, cebula* (7%), syrop z agawy*, koncentrat soku z cytryny*, koncentrat soku pomarańczowego*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, biały ocet balsamiczny* (ocet winny biały*, skoncentrowany moszcz winogronowy*), cebula w proszku*, imbir w proszku* (0,5%), olej z pestek dyni*  (0,5%), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, gałka muszkatołowa*, kurkuma* (*składnik ekologiczny)

OPIS
Gęsta pasta z dynią i imbirem. Idealna do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 810 kJ / 196 kcal
Tłuszcz - 16,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g
Węglowodany - 8,8 g
w tym cukry - 6,2 g
Błonnik - 2,2 g
Białko - 3,0 g
Sól - 1,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.